Потенциалност

Aqua Disiac – Парфюм с феромони, мнения, коментари, цена, къде да купуват,

“, защото десет момичета статистика девет момчета.” – така пееха героинята на известния филм “момичета”. Тъй като освобождаването на филма по екраните, ситуацията се е променила малко. Жените прекарват десетки хиляди долари в салони за красота и отделите на козметика и парфюми, за да привличат погледа на “онзи” и да намерят любовта и семейното щастие на всяка цена.

Специална цена !!!. Кликнете и да видим !!!

Но много хора страдат от липса на внимание от страна на противоположния пол и искаме да чуем положителни отзиви. Служители на парфюми компании твърдят, че решаването на тези проблеми, само за да използвате парфюм с феромони, като например Аква Disiac и проблемът ще изчезне. Но това е наистина? Опитайте се да разберете защо, прочетете инструкциите и мнения, знаем цената на бутилка.

Възприемане на миризма е един от основните човешки инстинктите

, че някои аромати влияят на поведението, знаеше отдавна. Известният книгата на немския писател Патрик Зюскинд “Парфюмът”, издаден през 1985 г., ясно показва как миризма може да предизвика омраза, злоба, пропити с романтизъм любов, или неконтролируема страст. За дълго време, това е разглеждан само от въображението на драматурга и само в края на 1990 – началото на 2000-те години в медицински списания публикуват за биологично активни вещества, както и структурата е подобна на хормони, които привличат противоположния пол. Тези съединения са наречени “феромони” или “атрактанти”.

Наличието на хормон като ароматизиращи съединения несъмнено оказа представителите на световните насекоми и бозайници. Но учените все още спорят, екстракти и интерпретира тези летливи вещества. За да се потвърди теорията проведе проста анкета. Промените, настъпващи в мозъка след инхалация на всяко от съединенията бяха записани с помощта на специални устройства. Експериментът установено, че в процеса на анализ и разпознаване на миризми участват не само областта на нервната система, отговорна за съзнателна реакция, но и лимбичната система, която влияе на подсъзнанието. Това помогна да се обясни защо, той усети някаква ароматна нотка, някои хора си спомнят ясно ситуацията, свързана с него.

Допълнителни изследвания допускат първо да се идентифицират атрактант, които са част от аромата на парфюм Life секси. Това е разпадни продукти на тестостерон и други полови хормони, като андростенон., Андростенол и отнасящ състав на съединението. Прави впечатление, че по време на експеримента, жените предпочитат да седне на стола третира със смес от тези вещества, както и мъже от всички снимки на дамите нарочени тези, които са били третирани със синтетични феромони. Освен това, тези съединения не вкуса, аромата им се възприема на подсъзнателно ниво, и в парфюмна композиция на парфюм те добавят само докосване на чувственост и еротика.

спиртни напитки влияят на либидото на човек.

Ефект върху подсъзнанието – истина или измислица

Събиране на дамски и мъжки парфюми Aqua Disiac представя почти четири дузини различни опции, просто повтаряне на популярната марка парфюми. Най-популярен е аромата на № 15 Lacoste. От голямо разнообразие, всеки купувач ще избере мъжки и женски парфюм Aqua Disiac вкус.

Manual (анотация до Аква Disiac) казва, че изискан аромат на гаранции вниманието на противоположния пол, неуловими вибрации на феромоните предизвикват сексуално привличане, в началото на връзката проявява под формата на флирт, покани за среща, която искате да ме заведе у дома. И според обратна връзка от възложителя, в близък план за действие на хормони парфюм Aqua Disiac разкри в пълна степен, което допълнително засилва желанието на секс.

Но сега, много производители предлагат продукти, които съдържат феромони. Какво е предимството на Aqua Disiac?

  • атрактивна изискан пакет черен цвят или нюанс на морски вълни.
  • устойчиви миризма, напълно идентични с продуктите на известни марки.
  • Икономичен, бутилка с желязо топка, осигурява еднакво прилагане на парфюма на мазна смес по кожата.
  • Малкият размер на бутилката, тя се поставя в малки дами съединител или мъжки портфейл.
  • Ниска цена здраво закрепени Life Секси Wild Musk в своя ценови сегмент. Ароматизирани течност не се нуждае от реклама и е направена от естествени етерични масла (виж “инструкции за употреба Aqua Disiac), което гарантира високо качество в съчетание с ниска цена.
  • Плътно винтова капачка, която позволява продължителна употреба парфюм.

Постоянното вниманието на противоположния пол превръща човек. Според психолози, концентрира феромони Aqua Disiac увеличава самочувствие, увереност, подобрява настроението, облекчава депресията, им помага да се чувстват спокойни. В очите има светлина, присъщи само на любовта на хората, които са в състояние на постоянна сексуална възбуда.

Парфюми имат силна миризма, идентични с продуктите от известни марки.

Допълнителна информация

За да използвате парфюм просто, и това се потвърждава от мнения и дискусионни форуми. В един нормален делничен ден те се прилагат върху кожата зад ушите и шията. Но преди една дата или страна трябва да мирише и китката. Но сексът ръководство за по-справедливо съветва да използвате парфюм за жени с феромони Aqua Disiac Wild Musk върху кожата на пубиса. Тези, които се използват на парфюма, казвайки, че миризмата е много устойчив и продължава най-малко половин ден. Дрехи приятен аромат:

  • продължава няколко дни.
  • Не оставя остатък.

За да си купите парфюм състава на Мъск Wild Aqua Disiac по всяко козметика магазин или поръчан по интернет. Безспорният качеството на продуктите се доказва от факта, че производството се извършва въз основа на затворен акционерно дружество “Асоциация Научно-производство” Khimsintez “, Москва. За коментари, парфюм с феромони Aqua Disiac има пълно сходство с известните продукти от същата колекция, трае дълго време върху тялото и дрехите и не се променят по време на продължително съхранение, и се продава на цена от 400 … доказателство за това са многобройните отговорите от благодарни клиенти.

Специална цена !!!. Кликнете и да видим !!!

Станиела Яркова

Станиела е 45-годишен личен треньор, който се радва на състезания с порове, голф и театър. Тя е вдъхновяваща и забавна, но също така е много егоистична и малко недружелюбна.

Тя е български мюсюлманин. Тя завършва училище и след това напуска академията. Има фобии от печен боб и колбаси

Физически, е в доста добра форма. Тя е средна височина с тъмна шоколадова кожа, черна коса и зелени очи.

Тя е израснала в квартал на средната класа. Тя е отгледана от баща си, майка й е оставена, когато е млада.

В момента е женена за Кенет Доналд Томсън. Кенет е на същата възраст като нея и като учен.

  има пет деца със съпруга си Кенет: Матилда на възраст 0, Тереза на 8, Даян на 10 години, Стивън на 12 и Реймънд на 13 години.

  най-добрият приятел е личен треньор, наречен Suzanne Gonzalez. Те са неразделни. Тя също се мотае с Кори Кинг и Фред О'Райли. Те обичат да пекат заедно.

Може също да харесате...