Новини

Dynamite – ухапването активатор, мнения, коментари, цена, Как работи?

Активатор ухапване Dynamite е най-добрият спътник за съвременния рибар. Без значение какъв готин предавка, който използвате, има дни, в които нищо не се хванат. Защо се случва това? Може би заради лошото време, може би рибата просто не са гладни днес. Но каквото и да е причината, решението на проблема е и той се нарича Dynamite.

Използване на активатора за рибата, ще трябва да се тревожи само за едно нещо – дали да се сложи на всички риби в багажника на колата си

!

Dynamite обикновено се използват:

 • професионални рибари;
 • учени биолози, че примамката е необходимо да се контролира риба в изследването;
 • собствениците на рибни стопанства, активатора засилва инстинкта за хранене, какво риба дава много повече потомство, и то расте много по-бързо.


Интересен факт е, че активатора работи винаги и навсякъде. Възможно е да вземете със себе си, когато става река, язовир, морето или океана. Той е еднакво ефективна за море, река, хищни и мирни риби. Той ще ви помогне хване много риба по всяко време на денонощието, при всякакви климатични условия, лято, есен и зимата и пролетта.

Една опаковка на активатор е достатъчно за 5-20 риболов зависимост от видове риба и желания улова.

Как активатора ухапване Dynamite?

Dynamite – е въздействието върху риба при физиологично ниво. Доплащане и съставки, включени в състава му правят и най-добре нахранени рибите да ядат повече и повече. В резултат на това голяма улов през всеки сезон и при всякакви дълбочини езерце!

Активатор ухапване Dynamite е разработен през 2015 г. Corporation “FishingBuy”, чието седалище се намира в близост до италианската столица. В сместа са новаторски bioveschestva действа директно на мозъка на риба. Те получават в тялото си през хрилете с вода и да активирате чувството за хранене и стадо.

Интересното е, че рибите са в състояние да мирише на Dynamite далеч от него, веднага след като удари рибата активатор във водата. И веднага след като те се чувстват, че е инстинкт ги изпраща на търсенето на източника, и така – просто да ви крив! Докато миришещ на стръв, на fish’ll плува не един, под действието на видовете стръв ще се съберат в плитчини и да се премести, като се ръководи от инстинкта на стадото

Може да се интересуват от:. Магнитна четка за миене на Windows Wizard Window

действие Dynamite на риба е много подобен на ефекта на Валериан на котки. Риба на практика е “прочете” тримата, които се появиха в същите чувства време:

 • за притъпяване на страх;
 • рязкото увеличаване на апетита;
 • стадо.

Как да използвате динамит?

Инструкции за употреба на Dynamite ще варира в зависимост от вида на риболов, които предпочитате. Ако спокойна риба (шаран, каракуда, толстолоб), активатор на ухапване смут в примамката, ти заспа около час преди риболов.

Е, ако съставът на такава смес ще включва торта или друг продукт от рециклирани семена. Dynamite доза е 1 саше на 2,5 кг на стръв. Не е задължително да се използва целия пакет в даден момент, можете да оставите част от течността, преди следващата риболовния рейс.

Активатор ухапване работи добре, когато улов хищни риби с изплакване. За да се подобри ефективността на риболов, просто трябва да се отнасяме воблер или лъжица течност от една торба с динамит. След това можете да се хвърлят в предене и след няколко каишка да чака за ухапването.

Dynamite често се използва в комбинация с живи примамки. За тази саше от активатор да се разтвори в чаша с вода и се отказа от Стръв за 1-2 секунди точно преди въвеждане на куката.

Най Подробни инструкции за употреба могат да бъдат намерени директно върху опаковката с Dynamite.

Тестване активатор ухапване Dynamite

Тестване Dynamite е проведено в началния продукт в Италия. Както е написано в списание “Pescare” за 2015 г., която е напълно посветен на новини риболов спусъка хапане поканени да изпробват на победителите в конкурса за риболов.

Резултатът шокиран не само рибарите, но и съдии. Фактът, че само за 2 час те са в състояние на техните съоръжения за улов на риба повече, отколкото през последните 12 часа на състезанието. По-рано, този ефект не се дава на всяка една стръв, дори и от тези в магазина са страхотна пари (с съмнително качество).

купи Dynamite вноска след получаване на стоката

предимствата на Dynamite:

 • активатора е на достъпна цена, той ще плати за себе си на първия риболов;
 • стръв има сертификат за качество, което позволява да се използва в Европа и в цялата територия на Федерацията EUROPEN;
 • нещата в торби, безопасен за човешкото състава на уловена риба може да се яде или да продава, защото винаги е в излишък;
 • продуктът е официално признат като най-ефективен активатор за риболов

Може да се интересуват. Преглед на vibrolance X-Vibe: музика от всички елементи,
състава на Dynamite

Точната формула на активатора е класифициран, но е известно, че съдържа такива съставки като:

 • риба – е свързващ елемент, и позволява на стръвта да плува далеч от мястото на улавяне;
 • частиците на изделия;
 • добавки, причиняващи асоцииране риба с естествената си храна;
 • привличащо – вещество, неговата миризма привлича рибите в продължение на километри

.

кленти Dynamite

Ако се съди по мнения във форумите, запален рибар, в социалните мрежи и специализирани сайтове, Dynamite активатора ухапване наистина работи. Най-важното е, че се придържа стриктно към инструкциите и след това тя ще търси място, където вие сте на риболов.

Между другото, истината от потвърждават от факта, че всеки нов купувач на Dynamite става наш редовен клиент становища. Ако сместа е толкова ефективен, защо да не го използвате на всеки риболовен рейс?

В пакета ще намерите 2 метални чанти (5 до 7 mm по размер), напълнени с Dynamite в размер на 5 мл всяка. За лекота на използване и съхранение на всеки един от тях е допълнително опакован в маркови водоустойчив корпус.

забравяйте, активаторът ухапване Dynamite Ефектът се произвежда само в течна форма. Не се заблуждавайте от измамници, които продават фалшив прах.

За да купите Dynamite ще трябва да използвате формата за поръчка на сайта. Вие трябва да включва вашето име и телефонен номер, а след това в продължение на около 15 минути, трябва да се свържете с професионална компания мениджър и изясняване на всички подробности по отношение на доставката на вашата поръчка. Пакетът с ухапването активатор може да премине от 2 до 15 дни всичко зависи от района, в който живеете.

В момента цената на активатора се намалява, така че не се колебайте дълго, а за да се проба пакет динамит. Гаранция, че ще бъдете доволни от риболов и не забравяйте да кажете на приятелите си как се Angling е постигнал такъв огромен успех!

Станиела Яркова

Станиела е 45-годишен личен треньор, който се радва на състезания с порове, голф и театър. Тя е вдъхновяваща и забавна, но също така е много егоистична и малко недружелюбна.

Тя е български мюсюлманин. Тя завършва училище и след това напуска академията. Има фобии от печен боб и колбаси

Физически, е в доста добра форма. Тя е средна височина с тъмна шоколадова кожа, черна коса и зелени очи.

Тя е израснала в квартал на средната класа. Тя е отгледана от баща си, майка й е оставена, когато е млада.

В момента е женена за Кенет Доналд Томсън. Кенет е на същата възраст като нея и като учен.

  има пет деца със съпруга си Кенет: Матилда на възраст 0, Тереза на 8, Даян на 10 години, Стивън на 12 и Реймънд на 13 години.

  най-добрият приятел е личен треньор, наречен Suzanne Gonzalez. Те са неразделни. Тя също се мотае с Кори Кинг и Фред О'Райли. Те обичат да пекат заедно.

Може също да харесате...