Новини

Handy Heater – отзиви, цена, къде да се купуват, купуват сега,

Противно на по-голямата част, най-студения период в апартамент или частна къща – не зимата. През зимата всичко е готово за по-студеното време – централно отопление затопля часовник батерията, свържете в частна къща отоплителна система пещ или Kindle. Но през есента, когато температурата на въздуха навън, на слънце, може да бъде по-горе, отколкото у дома. Стените са за охлаждане преди отоплителния сезон все още има време, а стаите са готини. Поради това, повечето нагреватели закупени в offseason. Въпреки, че през зимата има ситуации, когато основната отоплителната система не могат да се справят със затоплянето на помещението, както и температурата е важно да се поддържа комфортна (например, в тези случаи, ако в къщата има малки деца). В тази ситуация, без стая нагревател не се прави – и след това да се притекат на помощ на преносим нагревател Handy, който преглед ние предлагаме на вашето внимание.

Външен вид и размери Handy нагревател

Преди да разгледа внимателно техническите параметри и възможности на устройството, за кратко се говори за външния си вид. Това е важен момент, тъй като нагревателя Handy нагревател е толкова компактен, тъй като е възможно за устройството на такава власт. Това означава, че може да се инсталира на удобно място, у дома или дори в офиса, където има електрически контакт. Да, ако е необходимо, устройството може дори да вземете със себе си на работа или в командировка. Размери удобен Hitura – 80х150х90 мм и тегло само 480грам! Значителна разлика в сравнение с електрически нагреватели, теглото на който варира в диапазона от 4-6 кг. Устройството е направено в черен цвят.

В полето, с изключение на инструкциите и нищо нагревател, но наистина нищо повече е необходим за работата на устройството.

Що се отнася до жилища, тя е направена от издръжлив топлоустойчив пластмасов, приятен за пипане. От лявата страна на машината е червен бутон за включване / изключване, в началото на температурния регулатор и таймер, както и малък екран, който показва степента.
На предния панел на велпапе на стената камерата, тя е скрита керамични нагревателен елемент. Според него, причинени от името на преносим нагревател Handy нагревател.
На задния панел има таблица с основните характеристики на консумацията на енергия и зарядните устройства. По-долу са на краката, за да заключите в стената, когато е включен в контакта.
Относно ергономичност и използваемост, ние ще се отбележи 1 точка. Нагревателят без кабели за свързване към контакта. Щепселът отива директно от тялото. По този начин, Handy нагревател просто се свързва директно към електрическата мрежа и топлината изпълва стаята. Това е една много интересна решение да се затопли навсякъде сега, тя е по-лесно да се сложи телефона на заряд.

Спецификации стайна нагревател Handy нагревател

Въпреки лек, компактност и пестеливост, устройството е изключително мощен. Разбира се, бързо се затопли една стая е един Rovus Handy нагревател не работи, но за да се поддържа комфортна температура в стаята 20-30 кв. М. той е способен на.

Предимствата и недостатъците на нагревател Handy нагревател

Едно от предимствата на разглеждания устройството, изберете:

 1. Компактността и практичност. Нагревателят е толкова малък и лек, че тя може да бъде транспортирана и носите навсякъде. Тя лесно се побира в офис чанта. В допълнение, устройството е много лесен за използване -. Просто щепсела в контакта, без кабели
 2. мощност и икономичност. За размера си Rovus Handy нагревател е много мощен. Това е безпроблемно да се поддържа оптимална температура на помещението 20-30 кв М. Но ако стаята си повече, след това просто се свържете 2-те устройства. И дори, че ще бъде по-евтино в сравнение с други отоплителни уреди. Например, минимална консумация на енергия на нагреватели Vítek е 750 W, и удобен Hitura -. 400
 3. надеждност и безопасност. Преносим нагревател има керамични нагревателен елемент и високо качество, охлажда пластмаса, която елиминира възможността за запалване или топлинно близките обекти. Допълнително има защита от прегряване и регулиране на температурата.
 4. мълчание. Ето това е – най-големият проблем на всички teplogeneratorov. В своята работа, че е невъзможно да се концентрира върху всяка мисловна дейност. От фоновия шум след няколко часа ушите ми бият и аз не знам кое е по – да седне в шума или в студа. С нагревател Handy нагревател това не е така. По време на работата му няма да чуете досадно шум, и това е една от най-важните предимства на устройството!
 5. OL>
  от приятните неща, които можем да се отбележи, на екрана на върха, която показва информация за зададената температура. Друго важно предимство е цената, ние ще говорим по-късно.

  Що се отнася до минусите, ние сме дори объркани. За да посочите, в действителност, нищо особено. В форумите пишат за ограничен позиция при свързване (само вертикално). Е, жалбата има право да съществува, но в нашето скромно мнение, това е една малка загуба за такъв голям брой предимства.

  Ако твърде много да се оплакват, ние можем да се отбележи липсата на различни цветове. Ако корпусът на преносим нагревател Handy нагревател не е само черно и цвят на кожата или с някои модели, може би би било по-добре смесени в интериора. Въпреки това, за тези, които обичат простота, минимализъм и гъвкавост, със сигурност не го минус разгледа.

  Цена Handy нагревател

  Както споменахме по-горе, цената на стаята преносим нагревател Handy нагревател е друга полза. Обикновено по време на дълги истории за ползите от всяко електронно устройство, свързани очакваме в края на всичко това “добро” ще звучи не по-малко впечатляваща стойност, но тя не присъства в нашия случай.

  Цената на нагревателя – …. И ако използвате специалната оферта, можете да си купите Handy Нагревател за …., което може да се счита за много добри спестявания.

  Прочетете също и за най-икономичните отоплителни уреди.

  Handy нагревател преглед преносим нагревател

  Нашите впечатления от работата на удобен Hitaru генералния може да се нарече положително, но сме се запознали отзиви от други потребители, за да е честно и почтено, за да разберат – дали вниманието на устройството, ако той се справя със задачите.

  Така че тук е едно мнение от форумите:

  Все още твърде слаба за отопление на апартамента, но да се свържа в офиса в долния изход и краката топли през цялото време и никой не вижда, че имам нагревател работи. Има претенции към събрание, нещо вътре дрънкалка, когато тя поклати наоколо, и пише за него в онлайн магазина, където са купени, те предлагат да се замени, но аз отказах. Работа глоба Щастлив съм, пиковите пратки и разписки за нула време.

  Има тези прегледи:

  Мощен, малък, удобен, но трябва да продавачи 2 претенции имах Handy нагревател с инструкция само на английски език. Ако за търсене в Интернет. Това не е добро. Нагревателят може да се купи хора без интернет или като подарък на някого. Какво да се прави, без инструкции? Така че това е невъзможно. На второ място: Имам температурата на нагревателя дисплеи в Фаренхайт и не по Целзий. Включени пъти – виж 60 шоута аз prifigel, а след това, като температурата е 90! Мислех, че вече е счупил нещо. Тогава разбрах, че по Фаренхайт. За да се преконфигурира не може, трябва да се научат новия начин. И един интересен момент: колега по мое предложение, го купи и всичко е добре – ръководство на английски, но градусите показва глоба. Като цяло, не е ясно как се е случило и защо.

  Друго мнение за Handy Нагревател:

  Купихме този нагревател специално за банята. Включете го в продължение на 1,5-2 часа преди къпане на бебето, защото аз живея в частна къща, сградата е недовършена, а банята е без отопление. Със задачата да се справя, загрява нормално.

  Между другото, обърнете внимание, още една жизненоважна точка. Ние с лопати много форуми за нагревателя, удобен хитър и той откри – почти навсякъде с потребителите да комуникират с продавачите. Така че, ако имате някакви оплаквания или въпроси, те не остават незабелязани. Това беше приятна изненада. Ясно е, че не само се опитва да продаде бързо и да забрави, и уважаваме своите клиенти и да им предоставят всякаква подкрепа.

Станиела Яркова

Станиела е 45-годишен личен треньор, който се радва на състезания с порове, голф и театър. Тя е вдъхновяваща и забавна, но също така е много егоистична и малко недружелюбна.

Тя е български мюсюлманин. Тя завършва училище и след това напуска академията. Има фобии от печен боб и колбаси

Физически, е в доста добра форма. Тя е средна височина с тъмна шоколадова кожа, черна коса и зелени очи.

Тя е израснала в квартал на средната класа. Тя е отгледана от баща си, майка й е оставена, когато е млада.

В момента е женена за Кенет Доналд Томсън. Кенет е на същата възраст като нея и като учен.

  има пет деца със съпруга си Кенет: Матилда на възраст 0, Тереза на 8, Даян на 10 години, Стивън на 12 и Реймънд на 13 години.

  най-добрият приятел е личен треньор, наречен Suzanne Gonzalez. Те са неразделни. Тя също се мотае с Кори Кинг и Фред О'Райли. Те обичат да пекат заедно.

Може също да харесате...