Новини

MagnuFuel – мнения, коментари, цена, струва си да се купуват?

Икономичен MagnuFuel гориво наскоро взривиха интернет общността на тема дали придобиването на този прекрасен инструмент, позволяващ не само да пестят гориво, но също така значително да подобри способността за шофиране на превозното средство. Но това е наистина?

Най-накрая да разбере ситуацията, ние ще анализираме Принципът на работа на MagnuFuel, да разгледаме ползите от използването на този пестелив човек, знае стойността си, а също така се позова на мнения на експерти и обикновени купувачи. Поради това, че единственият начин да се даде отговор на всички въпрос: FreeFuel, развод, или чиста истина

Какво е обещано MagnuFuel?

производителя на економайзера декларира, че FreeFuel отдавна са в голямо търсене в Европа и Съединените щати, обаче, се проверява прегледи на експлоатационния опит на устройства от чуждестранни шофьорите все още.

Освен това, следва да се отбележи, че устройството може лесно да ви спести до 20% от гориво за превозни средства, като коли и камиони, коли за превоз на пътници, мотоциклети, транспорт, вода и др.

Освен MagnuFuel се различава от конкурентите си в това, че ефектът от приложението му е еднакво валидно за двата типа двигатели с вътрешно горене, съответно, които работят както с бензин, а на дизелово гориво.

Как работи MagnuFuel?

Икономичен MagnuFuel гориво в конструктивен план се състои от два магнита, създадени въз основа на сплав от неодим (Nd), желязо (Fe) и бор (В), които образуват с висока честота магнитно поле, е в състояние да отцепи молекулно вериги на въглеводороди в по-малки частици, като по този начин ги активира.

Според компанията, зелен стил, въглеводородната смес под влиянието на температурните колебания от време на време договори и разширява и атомите, образуват молекулни мрежи. Поради това, те не са обогатени с кислород, което води до намаляване на октановото число на бензин или дизелово гориво, гориво и е напълно консумира.

От друга страна, MagnuFuell решава горния проблем на базата на магнитни ефекти чрез групиране на въглеродните атоми се отделят един от друг.

Следователно, осигуряването на значително увеличение на мощността на двигателя, увеличаване на неговата издръжливост и ефективност, както и намаляване на количеството на вредните емисии в атмосферата.

За да използвате правилно характеристиките на FreeFuel просто използвайте пластмасова скоба, го инсталирате на една тръба на подаване на гориво и това, всъщност, всичко. Необходими за крепежни елементи, предоставени с продукт, ако я поръчате тук:

Предимствата на економайзер MagnuFuel

Въз основа на поредица от проучвания, в която се казва производителя, FreeFuel има списък с положителни свойства:

  • присъствието на ефекта на импулс, който се проявява веднага след устройството за фиксиране;
  • икономии на разход на гориво до 20%;
  • отстраняване скалата на въглерод във вътрешността на енергия;
  • увеличението на мощността (около 5 HP) и експлоатационния живот на двигателя, както бензин и дизелово;
  • операция MagnuFuel не влияе на гаранцията на автомобила;
  • накрая, инсталиране на устройството самостоятелно, без помощта на STO.

Deception или истина – ние все още трябва да се научат, но първо ще разгледаме цените FreeFuel

.
Цената на економайзера MagnuFuel

В никакъв случай не купувайте MagnuFuell от непроверени продавачи. Фактът, че някои търговци на дребно закупуване на стоки от производителя, а след това препродават на завишени цени, други се опитват да продават лошо качество китайски фалшив. За да не си падат по такъв развод, за икономично гледам на официалния сайт. Между другото, това е възможно, че компанията ще ви предложи отстъпка при закупуване на продукти тук:

Отзиви за FreeFuel: развод или устройство наистина работят

Както вече споменахме, за да се даде най-обективна оценка на економайзера MagnuFuell, ще се позова на мнението на специалисти и обикновени автомобилистите.

Мнението на експертите

Преди да прочетете ревюта, можете да прочетете историята на една от собственика на таксиметрова услуга, която на всички автомобили поставят икономичен и е в състояние да намали разходите за пътуване с 20%. Прочетете блога на собственика на таксиметрова “

Аз съм механик с 10-годишен опит, в моя живот се срещна един такъв лосион, както икономичен MagnuFuel гориво. Трябва да кажа, че докато очите му няма да видите официалните резултати на това устройство, го препоръчва дясно и ляво няма.

Единственото нещо, което може да се препоръча за тези, които искат, но да има съмнения да си купите устройство, за да се вземат два неодимови магнити и ги фиксирайте с тиксо на правилното място. В случай че ефектът няма да ви кара да чакате, а след това не се колебайте да MagnuFuell в магазина, а не, по-добре е да не рискуваме.

Алексей Kriventsov – механикът EM>

За първи път с колеги Freefuel аз трябваше да се изправи още в началото на 90-те години, когато те донесоха колите от Германия. След това всяка втора кола висеше като аксесоар. Наскоро сложих MagnuFuell да си Lexus LS е четвъртото поколение, спестяванията са непосредствено забележими – 3-4 литра на 100 км. както за власт, тук имам какво да кажа, тъй като режимът на спорта не отива, но съдейки по кленти ми сто, увеличението е повече от осезаемо.

Алексей Игнатиев – собственик на сто EM>

, която работи Freefuel – факт, но изказвания от производителя около 20% икономия на гориво, развод, или както сега се нарича “маркетинг трик”. Т.е. в лабораторията, за да стане това възможно. На практика, обаче, води в обхвата от 10-12% (в някои случаи – 15%).

По време на прилагането на икономии вътрешните части на двигателя се износват ревнив малка скорост. Може би, за мен това е основният аргумент, който подтикна да направи избор в полза на MagnuFuel.

Игор Жук – управление сервизен център EM>

В нашия магазин Freefuel в противоречие с гръм и трясък! Ние, от своя страна, съветваме нашите клиенти, ние изберете оптималния размер на магнитите при определени видове и количества на двигатели. Ние имаме в града в продължение на повече от половината от водачите използват економайзера, което от своя страна потвърждава качеството и ефективността на устройството.

Просто исках да се добави: в преследване на икономия на гориво, няма нужда да се постави на определен брой устройства на една кола, няма да се постигне нищо. В края на краищата, има стандартът, по който изборът се аксесоар директно под колата ви. И знам, че на един от случаите, в които купувачът успя да сложи шест Fries Follow по своя Газела. Разбира се, за доброто на него не.

Юджийн Doroshenko – служител на авто магазин EM> Една време за мен е важно, е да се подобри двигателните характеристики на автомобила, но с нашия курс да купуват добри производители на резервни части е нереалистично. Какво да се каже дали консумативите – горивото, маслата, гумите, спирачните накладки, далеч всички пари от спонсори и лъвския дял на работната заплата. Каква беше изненадата ми, когато бях по препоръка на приятел, първо с опит Freefuel. Машината добавя скорост, дори при 3-5 km / h. Мисли, че това “пространство” индикатор за парите си.

Александър Косигин – автомобилен състезател EM>

кленти MagnuFuel

моя съпруг настоява за закупуване Freefuel, но аз силно отказа да отпусне пари за съмнителни разходи. Тъй като се срещна в Интернет много информация за това устройство, където потребителите пишат за настоящото развода. Но все пак на молби на местните хора са работили

Вижте също:. Преглед на най-добрите навигатори Prestigio

Веднага след инсталацията MagnuFuela отиде до вилата. Обикновено по пътищата в двата края, ми отне 10 литра бензин, този път на машината не отне повече от 8. По този начин, всички страхове и прегледи на измама не е било потвърдено, а напротив, за 2000 …, имам великият и най-важното, да работи икономично. Благодаря Ти, Green Style!

Eugene Мазурка (Stavropol) EM>

като употреба превозно средство, използвано скутер в Япония. За да Freefuel мотопед “изяде” най-малко 4 литра на сто, сега цената на 3.4 L. устройството посъветвани да съсед, казва той, което е загуба на пари, казват те, е една стара кола по-добре да набира скорост, а разхода на гориво остава почти същата, с разлика от 2 л

След това той ме докосна до живите, се оказва, че 2 литра бензин имаме в града е 40 UAH. MagnuFuell около 360 UAH. Методът на прости математически изчисления стигнах до заключението, че съседът ВАЗ 2121 икономичен ще плати само 900 km! И дали все още ще бъде?

PS Хората, преди да говорите отрицателно за Freefuel, вземете калкулатор и изчисли реалната полза!

Gregory Fomin (Sumy) EM>

Преди две години, инсталирани на моя Jeep американския еквивалент на пържени картофи, пълни с една и съща неодимов сплав. Гориво се консумира, както преди. В същото време забелязах две интересни неща. Първо, през зимата колата е по-добре да се започне. Второ, сега разликата между А-92 и А-95 не. Въпреки че бензиностанцията Увериха ме, че местната А-92 двигател, а не през последния месец.

Скоро жена ми ще бъде колата, за да купуват, а след това се тества Freefuel, надявам се, няма да ви разочарова.

Андрей Pivovarov (Volgograd) EM>

собствена компания за риболов. Предимно работи по Керченския RYBOKOMBINAT. Наскоро започнах да използвам MagnuFuell. Закрепете я към дизеловите лодка. За това ние имаме един от момчетата се да запазите до 4 литра дизел на лодка. Един ден прави 2-3 море, общият брой на кораби -. 10. Тъй като нашата малка, понякога губеща дейност, намалява общото потребление на гориво на ден по 80-120 L. изготвят свои собствени заключения

Андрий Portnikov EM>

Имам връзка с Freefuel се случи по този начин. Първо съмнение, тогава все още купи за 1 800 RUB се е утвърдила, без външна помощ – Безсмислено е за моя, честно казано, на “криви” на ръцете. Тогава, след 100 km, изчислено, че бензина беше да прекарат 200 …. по-малко в сравнение с предишните. Що се отнася до увеличение конски сили и други “fishechkami”, които според производителя, не мога да кажа нищо. икономия на гориво, а останалите не ми пука

– Важно.

Това е смешно, за да гледате в рекламно видео, публикувано на официалния сайт зелен стил, здрав човек сто призовава да се създаде економайзера. Защото с това, дори и едно дете може да го направи.

Julia Янков EM>

Заключение MagnuFuel

Така че, след като направи преглед на мненията на специалисти и обикновени шофьорите, че е безопасно да се каже, че Freefuel, в различна степен, върши работа. Разбира се, силни изявления на около 20% от разхода на гориво на маркетинга. В повечето случаи, на ефективността на економайзера е 15%, много зависи от размера на двигателя. Но това е достатъчно, за да се получи изключително положителни впечатления от работата на устройството.

Ако вече сте решили да започнете да спестявате, да поиска икономичен отстъпка в момента на официалния сайт. Кликнете върху банера по-долу:

Станиела Яркова

Станиела е 45-годишен личен треньор, който се радва на състезания с порове, голф и театър. Тя е вдъхновяваща и забавна, но също така е много егоистична и малко недружелюбна.

Тя е български мюсюлманин. Тя завършва училище и след това напуска академията. Има фобии от печен боб и колбаси

Физически, е в доста добра форма. Тя е средна височина с тъмна шоколадова кожа, черна коса и зелени очи.

Тя е израснала в квартал на средната класа. Тя е отгледана от баща си, майка й е оставена, когато е млада.

В момента е женена за Кенет Доналд Томсън. Кенет е на същата възраст като нея и като учен.

  има пет деца със съпруга си Кенет: Матилда на възраст 0, Тереза на 8, Даян на 10 години, Стивън на 12 и Реймънд на 13 години.

  най-добрият приятел е личен треньор, наречен Suzanne Gonzalez. Те са неразделни. Тя също се мотае с Кори Кинг и Фред О'Райли. Те обичат да пекат заедно.

Може също да харесате...