Красота

Realquit – мнения, коментари, цена, струва си да се купуват?

Сред средствата, насочени към подпомагане на тези, които са решили да се откажат от пушенето, е отнесено за терапевтичен масаж на биологично активни точки на ухото с търговското наименование Realquit. Това не е иновативно решение по принцип, но по-скоро ново за Европа решението като средство за отказване от тютюнопушене. Realquit – две biomagnets поставят в определени точки на ухото. В действителност, това акупунктура налягане точки на ухото, т.е. ушната мида.

В основата на realquit метода

Auriculariaceae е един от алтернативните терапии който се е разпространил от средата на петдесетте години на ХХ век благодарение на усилията на френския изследовател, невролог Невярно nogie (Paul Nogier).

Като един от експертите на френология, Paul nogie разработи метод, същността на който е фактът, че ушната мида е проекция на местоположението на плода в матката, и всяка точка на ухото съответства с -специално част от тялото или орган. След Paul nogie композитни референтни точки на ушната мида, която може да се използва за лечение.

, вълната от интерес аурикулотерапия дойде през осемдесетте години в Института по рефлексотерапия е проведено на изследователска дейност, е издаден атлас на биологично активни точки на ухото. Приблизително през същите години, интересът към аурикулотерапия беше показан от медицински научни, изследователски и клинични центрове в Европа и в САЩ извършва клиничен двойно-сляпо контролирано проучване, което показа, че в някои случаи използването на този метод на акупунктура доста е ефективна.

Описание на метода

В aurikulorefleksoterapii въздействие върху активните точки може да бъде направено с помощта на различни Арсенал от инструменти за стимулиране. Акупресура, акупунктура, пръстите медицинското обгаряне с билки, електрическа стимулация, както и посоката на влияние на магнитното поле

Какво магнити се използват в системата на Realquit. Според производителите на тази система, налягането на определена точка на външното ухо еквивалентни iglorefleksoterapevta ефекти, което води до активиране на специфични огнища в мозъка, отговорни за глад за цигари и получаване на удоволствие от пушенето.

Изложение се извършва с две biomagnets, покрити със злато ~ 24 Karat. Златно покритие (в зависимост от страната, намерено бяло злато ) е необходимо да се подобри проводими свойства на магнити и за защита на кожата от възможно дразнене е благороден метал, не предизвиква накисване на кожата, прави не предизвиква алергии.

СИЛНИ видовете Realquit

 1. с обичайните златно покритие, и различни размери.
 2. посяват в бяло злато и със същия размер.
 3. С два вида покритие продава под алтернативно име -. Smokeclips
 4. OL>

  Ефективността на всички три варианта на производство на еднакви .

  Biomagnify играе ролята на активатори на биологични точки. Те са фиксирани на едно място, местоположение и метод за определяне на фиксирани точки са приложени към потребителя, и да запази магнитите единствено по взаимно привличане. По този начин, едно от предимствата на Realquit ™ е неинвазивен, т.е. не увреждане на кожата.

  Две магнити са разположени на външното ухо: магнит голям посети вътрешната страна на ушната мида и след това отвън така магнита е по-малък и фиксира системата Realquit на външния ухо. Магнитите са износени за два до четири часа на ден. Препоръчително е да ги носите по време на часовете за почивка.

  Противопоказания realquit

  Носенето терапията Realquit настроен не се препоръчва за бременни жени и пациенти с пейсмейкъри, дефибрилатори, инсталирани, имплантирани помпи за продължителна приложение на инсулин и другите електромедицински апарати.

  Предимства realquit

  В допълнение към неинвазивни предимства включват относителната наличието на системата – тя се продава чрез интернет и мрежа от дистрибутори. Системата Realquit може да осигури психологическа подкрепа, за да се откажат от пушенето – особено тези в собствените си способности не съм сигурен.

  Set Realquit може да се прилага по всяко удобно време, не изисква предварителна консултация с лекар. Той също така не включва диета или каквито и да било ограничения или друга физическа активност, не налага ограничения върху начина на живот. Използвайте Realquit е съвместим с други терапии и лекарства.

  Manual realquit

  Realquit се препоръчва използването на 2-4 часа на ден. Много от тях са магнит за 1-2 часа сутрин и 1-2 часа в следобедните часове или преди лягане. Тези магнити са направени с две различни размери, по-малки в диаметър трябва да бъде поставен в предната част на ухото, и повече съответно от задната страна.

  Поради взаимното привличане на магнитите плътно полепват върху ухото. Преди да използвате Realquit ®, трябва да се измие и сухи ръце. Застанете пред огледалото (ако го правиш над мивката, затворете канала, за да не загуби магнита), поставете магнита на дясното ухо в областта на Oreo, както е показано на фигурата. Внимание. Ако сте левичар, а след това на магнитите трябва да бъде поставен на лявото ухо.

  ако ви удари чувствително място и се чувстват болката, местоположението на магнитите може да промени малко в рамките на активната зона за облекчаване на дискомфорта. Или премести в тези алтернативни зони или на другото ухо. Също така, можете дори да се премахне на магнитите за няколко часа и да ги носите по-късно.

  Когато имате желанието за пушене и други негативни фактори като тревожност, глада, депресия и т.н., и не извършва на магнитите, можете да натиснете леко или масаж на активната зона в ухото в продължение на 30-60 секунди.

  Използвайте магнити Realquit 6 – 7 дни, през които можете да продължите да пушат както обикновено, или за намаляване на броя на цигари пушени или да се откажат от пушенето. Ако все пак предпочитате да пушат, докато използвате магнити, да се откажат от цигарите, които трябва в края на 7-ия ден, но да продължите да използвате Realquit ®. Най-вероятно след 4 седмици редовна употреба, магнитите, вече няма нужда.

  Важно!

  В случай че Realquit не работи толкова ефективно, както намерите за добре, спрете да го използвате и след това се опитайте отказване в рамките на няколко дни.

  Дали това е за развод?

  Този въпрос често се задава от хора, които са свикнали скептичен от ентусиазирани уверения за уникалните свойства на средство за пушене. Магнитите Realquit – нито панацея, нито вълшебно лекарство. Той е ефективен инструмент в реализацията на намерението да се откаже от гибелен навик, като действа на физиологичен аспект.

  За да се смекчи психологическа зависимост, магнитите не може, намалява нуждата от никотин и блокове на вкусовите рецептори, както и лишаване на обичайната удоволствието от пушенето на цигари. Спрете цигарите Realquit само ще помогне на тези, които са решени да се каже сбогом на цигарите и да имат добра мотивация за това.

  Как да се разграничат фалшив от оригинала?

  Когато купувате Realquit трябва да се притесняват от фалшификати. В действителност, това е лесно, ако знаете, че в списъка на разлики между оригинала от фалшификата

  Original Фалшиви на мястото на покупката. – на официалния сайт на производителя, или формата за поръчка below.No връзки към site.Quality опаковката на стоката. Пакетът е с ламиниран цвят повърхност печат от двете страни е с високо качество. Опаковка включва печатни, стоки с ниско качество. Цвят на изображението е само от едната страна. Опаковка не лак coating.The продукт има ръководство за употреба, се предлага в две версии – английски и италиански език, том 32 p.Manual е фотокопие на оригиналния вариант е на бедните quality.The магнити са различни размери, те са напълно smooth.Magnets с еднакъв размер, имат назъбени ръбове, така че те могат да донесат значителни discomfort.Plating магнит – злато (бяло и жълто) .Externally, магнитът изглежда като бял metal.The пакет има специална карта, в която прикачения файл и позициониране на магнитите е същото както sides.Coincidence модел и местоположение липсва.

  купи Realquit и отказване на цигарите завинаги

  Можете да си купите biomagnify имат Realquit в онлайн магазина на официалния производител на най-ниска цена в Индия. В допълнение, Вие ще получите допълнителни подаръци от нашия партньор. Доставката до всяко съседните страни: Латвия, Литва, Естония, Германия, Украйна, Беларус, Молдова, Грузия, Армения, Азербайджан, Казахстан, Киргизстан, Таджикистан, Узбекистан, Туркменистан. ограничено време оферта на!

Станиела Яркова

Станиела е 45-годишен личен треньор, който се радва на състезания с порове, голф и театър. Тя е вдъхновяваща и забавна, но също така е много егоистична и малко недружелюбна.

Тя е български мюсюлманин. Тя завършва училище и след това напуска академията. Има фобии от печен боб и колбаси

Физически, е в доста добра форма. Тя е средна височина с тъмна шоколадова кожа, черна коса и зелени очи.

Тя е израснала в квартал на средната класа. Тя е отгледана от баща си, майка й е оставена, когато е млада.

В момента е женена за Кенет Доналд Томсън. Кенет е на същата възраст като нея и като учен.

  има пет деца със съпруга си Кенет: Матилда на възраст 0, Тереза на 8, Даян на 10 години, Стивън на 12 и Реймънд на 13 години.

  най-добрият приятел е личен треньор, наречен Suzanne Gonzalez. Те са неразделни. Тя също се мотае с Кори Кинг и Фред О'Райли. Те обичат да пекат заедно.

Може също да харесате...